By function

Planilux

SGG PLANILUX yra aukštos kokybės skaidrus negrūdintas stiklas gaminamas liejant stiklą labai aukštoje temperatūroje.

SGG PLANILUX atitinka EN 582-2 standartą.

Planibel

Informaciją rasite buklete.

Diamant

SGG DIAMANT yra skaidrus stiklas, charakterizuojamas kaip stiklas, su mažu anglies oksidų kiekiu.

Šio stiklo ypatinga sandara užtikrina aukštą šviesos praeinamumą ir reguliuoja „žalią mirgėjimą“, būdingą paprastam skaidriam stiklui SGG PLANILUX.

Stadip

Stiklas SGG STADIP yra laminuotas apsauginis ir saugus stiklas, atitinkantis standartą EN 12543.

Stadip Protect

SGG STADIP PROTECT yra laminuotas apsaugojantis ir saugus stiklas, atitinkantis standartą EN 12543. Šis stiklas susideda iš dviejų ar daugiau stiklo lakštų, sujungtų tarpusavyje PVB plėvele

Stadip Color

SGG STADIP COLOR yra spalvotas laminuotas stiklas, susidedantis iš dviejų stiklo lakštų, laminuotų spalvota PVB plėvele.

Gali būti išgaunami įvairūs atspalviai derinant skirtingų spalvų plėveles.

Stadip Silence

SGG STADIP SILENCE yra akustinis laminuotas stiklas, susidedantis iš dviejų ar daugiau stiklo lakštų, sujungtų tarpusavyje viena ar keletu PVB plėvelių. Šis stiklas gali būti panaudojamas vieno stiklo stiklinimui, kaip pavyzdžiui, garso izoliacinėms pertvaroms.

Antelio

Stiklas SGG ANTELIO yra saulės kontrolės stiklas, išgaunamas nenutrūkstamai dengiant stiklą danga, kuomet metalo oksidai yra naudojami aukštoje temperatūroje ant SGG PLANILUX skaidraus stiklo arba ant SGG PARSOL tonuoto stiklo, ir kurie pirolizės būdu įlydomi į stiklą.

Bioclean

SGG BIOCLEAN – tai lengvai plaunamas stiklas, gaminamas stiklą padengiant permatoma, fotokatalitine ir hidrofiline mineraline plėvele, kuri suteikia savaiminio nusiplovimo savybes. Mechaninės, šiluminės ir akustinės stiklo SGG BIOCLEAN savybės yra identiškos paprastam stiklui.

Vision – Lite

SGG VISION-LITE yra neatspindintis stiklas, kuris gaminamas iš ypač skaidraus stiklo SGG DIAMANT ir turi labai mažą šviesos atspindėjimą. Stiklas yra maksimaliai permatomas ir optiškai skaidrus bei ir užtikrina visą laiką optimalų matomumą.

Jaroszowiec

RAŠTUOTAS STIKLAS
Lakštinis stiklas, tiek raštuotas, tiek armuotas, yra gaminamas nuolatinio valcavimo metodu. Jis gali būti bespalvis arba gintaro spalvos ar rudas.

Decorglass

Raštuotas stiklas gaminamas liejant ir voluojant skaidrų arba tonuotą pusiau permatomą lygų stiklą.

Decorglass wired

SGG DECORGLASS WIRED yra FLOAT tipo, permatomas, skaidrus raštuotas stiklas, kuriame įlietos metalinės grotelės, kurių kvadratėlių plotas yra 12.5 mm2.

Masterglass

SGG MASTERGLASS - permatomas stiklas, turintis modernią tekstūrą su paprastais geometriniais raštais ant pusiau permatomo matinio bazinio stiklo.

Planitherm Ultra N / Ultra N II

Aukščiausio lygio šilumos izoliacija!

Planitherm One / One II

Pati geriausia pasaulyje stiklo paketo šilumos izoliacija

Cool-Lite SKN 176 / SKN 176 II

Užtikrintas komfortas! Apšvietimo ir energijos taupymas, aukštas aplinkos apsaugos lygis ištisus metus!

Cool-Lite Xtreme

Ekstremaliai aukšto selektyvumo saulės kontrolės stiklas

Planitherm Lux / Lux II

Kiek įmanoma didesni langai įneša daugiau natūralios dienos šviesos ir sukuria didesnės erdvės pojūtį.  Su aukšto selektyvumo dangos stiklais dvikameriame stiklo pakete optimizuosite energijos sąnaudas bei maksimaliai išnaudosite šviesos ir bendro komforto rodiklius.  

Planistar Sun

Užtikrintas komfortas! Apšvietimo ir energijos taupymas, aukštas aplinkos apsaugos lygis ištisus metus!

PYROSWISS

SGG PYROSWISS yra skaidrus stiklas, kuris gaminamas specialiai apdirbant stiklą karščiu, atliekant grūdinimą ir Heat-Soak testavimą. Laikantis griežtų gamybos proceso reikalavimų pasiekiamos puikios atsparumo ugniai savybės. Šis stiklas sukurtas, kad efektyviai apsaugotų nuo liepsnos, dūmų bei toksinių dujų. Klasifikuojamas į E30, E60 ir tam tikrais atvejais į E90 atsparumo klases.

Vetroflam

SGG VETROFLAM yra gaminamas iš stiklo lakštų su specialia karštį atspindinčia veidrodine danga. Puikios šio stiklo atsparumo ugniai savybės išgaunamos kruopštaus gamybos proceso, aukštos kokybės grūdinimo ir Heat Soak testo metu. Griežta kokybės užtikrinimo programa, tikrinama trimis etapais, garantuoja, kad stiklas yra nuolatos lyginamas su esamais standartais.

CONTRAFLAM

SGG CONTRAFLAM yra ugniai atsparus stiklas, atitinkantis kategorijas nuo EI 30 iki EI 120. Stiklo paketai susideda iš stiklo lakštų, atskirtų viena ar keliomis kameromis. Išorinis stiklas gali būti grūdintas SGG SECURIT ar laminuotas SGG STADIP PROTECT. 

Planitherm XN / XN II

Aukščiausio lygio šilumos izoliacija