5

Savaime nusiplaunantis stiklas SGG BIOCLEAN

- 2005.01.12 -

Pristatome naują mažos priežiūros reikalaujantį, savaime nusiplaunantį stiklą. SGG BIOCLEAN stiklas yra lengvai valomas, turintis savaiminio nusiplovimo savybių ir pakeis Jūsų požiūrį į langų valymo procesą. Jis gali būti naudojamas pastatų išorėje tiek gyvenamajame, tiek komerciniame sektoriuose.

SGG BIOCLEAN – tai lengvai plaunamas stiklas, gaminamas stiklą padengiant permatoma, fotokatalitine ir hidrofiline mineraline plėvele, kuri suteikia savaiminio nusiplovimo savybes. Mechaninės, šiluminės ir akustinės stiklo SGG BIOCLEAN savybės yra identiškos paprastam stiklui.

Savaime nusiplaunančio stiklo SGG BIOCLEAN privalumai:

  1. Retesnis stiklų valymas suteikia daugiau laisvalaikio,
  2. Daug lengvesnis valymas: mažiau purvo ir nešvarumų prikimba prie stiklo paviršiaus,
  3. Langams valyti skirtos išlaidos žymiai sumažėja,
  4. Net lyjant vaizdas žiūrint pro langą yra aiškiai matomas,
  5. Natūralumas ir permatomumas yra toks pats kaip paprasto stiklo,
  6. Retesnis  ploviklių naudojimas, mažiau teršia aplinką.

Plačiau apie produktą

SGG BIOCLEAN veikia, panaudodamas UV spindulius ir vandenį (lietų) efektyviam susikaupusio purvo ir nešvarumų (purvino lietaus žymės, atmosferos teršalai, dulkės, dervos ir vabzdžių liekanos) pašalinimui nuo išorinio stiklo paviršiaus.

Kuo stiklas eksploatavimo laikotarpiui gaus daugiau saulės spindulių ir lietaus, tuo ilgiau jis išliks švaresnis. Tačiau aplinkoje egzistuoja žymiai daugiau faktorių –  aplinkos tarša ir atmosferos sąlygos, kurie laikui bėgant veikia stiklą ir jį reikia natūraliai nuvalyti.

Laiko tarpas, kurio reikia aktyvuoti dangai, priklauso nuo metų laiko, stiklo padėties ir pan., bet vidutiniškai tai užtrunka vieną savaitę.

Panaudojimo galimybės

SGG BIOCLEAN yra lengvai valomas stiklas, turintis savaiminio nusiplovimo savybių ir kuris pakeis Jūsų požiūrį į langų valymo procesą. Jis yra sukurtas naudojimui pastatų eksterjere tiek gyvenamajame, tiek komerciniame sektoriuose bei statant naujus pastatus ar renovuojant senus.

SGG BIOCLEAN stiklas gali būti panaudojimas:

  • Langams, stoglangiams, stoginiam stiklinimui,
  • Stikliniams fasadams, parduotuvių langams ir vitrinoms.

SGG BIOCLEAN galima naudoti esant aplinkos sąlygose, netgi dideliam užterštumui (pramonės rajonai ar oro uosto zona).