Vetroflam

SGG VETROFLAM yra gaminamas iš stiklo lakštų su specialia karštį atspindinčia veidrodine danga. Puikios šio stiklo atsparumo ugniai savybės išgaunamos kruopštaus gamybos proceso, aukštos kokybės grūdinimo ir „Heat Soak testo“ metu. Griežta kokybės užtikrinimo programa, tikrinama trimis etapais, garantuoja, kad stiklas yra nuolatos lyginamas su esamais standartais.

SGG VETROFLAM atitinka EW klasę — atsparumas iki 60 minučių, taip pat sukuria efektyvų barjerą dūmų, liepsnų ir karštų toksinių dujų perėjimui, kartu akivaizdžiai sumažinant spinduliuojamo karščio perdavimą.

SGG VETROFLAM stiklas turi geras ir vientisas optines savybes, nepaisant, ar jis yra naudojamas viduje ar išorėje. Šis stiklas užtikrina šiluminę izoliaciją net jei ir yra naudojamas stiklo paketuose. Stiklas gali būti pateikiamas dideliais matmenimis arba išpjautas pagal kliento pageidavimus. Tačiau reikia pažymėti, kad SGG VETROFLAM negali būti apdorojamas ar pjaustomas po pristatymo. Stiklas priklauso A saugumo klasei bei atitinka BS 6206 ir EN 12150 standartus.

Gamybos galimybės

SGG VETROFLAM yra galimas standartinio 6 mm storio viengubas stiklas. Esant būtinybei galimas ir 8 mm storio stiklas. Saugios laminuotos versijos, jis gali susidėti arba iš dviejų SGG VETROFLAM lapų, kai stiklas yra naudojamas ten, kur ugnies kryptis, kilus gaisrui, yra nežinoma, arba iš vieno SGG VETROFLAM lapo ir vieno grūdinto SGG SECURIT, kai stiklas naudojamas ten, kur ugnies, kilus gaisrui, kryptis yra žinoma. Atsižvelgiant į atsparumo ugniai sertifikatus ir svarbius bandymus, šį stiklą galima naudoti stiklo paketuose su daugeliu kitų SAINT-GOBAIN GLASS stiklų.

Panaudojimas

Kaip jau minėjome anksčiau, SGG VETROFLAM gali būti naudojamas tiek išorėje, tiek viduje. SGG VETROFLAM buvo atestuotas ir sertifikuotas naudoti: pertvaroms, durims ir fasadams, naudojant medinius, plieninius ir aliumininius rėmus. Priklausomai nuo rėmų tipo, SGG VETROFLAM suteikia ugniai, dūmams ir karštoms toksinėms dujoms nepralaidų barjerą 30, 60 ar 90 minučių (specialiai sumontavus), E30, E60 ar E90, taip pat kategorijas EW30 ir EW60.

Žymėjimas ir stiklinimas

Aukštas mechaninis stiprumas leidžia SGG VETROFLAM lengvai transportuoti ir iškrauti. Ypatingos atsargumo priemonės turi būti vykdomos, siekiant nepažeisti stiklo kraštų pakrovimo, transportavimo ir iškrovimo metu. Stiklas turi būti montuojamas atsižvelgiant į sertifikatus, atliktus testus bei tos šalies nuostatus. SGG VETROFLAM stiklas yra identifikuojamas ir žymimas specialiu nepanaikinamu antspaudu.

Valymas ir priežiūra

Stiklo kasdieninis valymas ir priežiūra yra toks pats kaip ir SGG ANTELIO stiklo.

Pritaikymas SGG VETROFLAM®
Eksterjeras — visuomeninių pastatų
Fasadų užsklandos „Curtai walling - Facades“ Rekomenduojamas
Durys  
Stikliniai stogai Galimas
Stiklai paveikslams Rekomenduojamas
Interjeras
Durys Rekomenduojamas
Stiklinės pertvaros Rekomenduojamas