PYROSWISS

SGG PYROSWISS yra skaidrus stiklas, kuris gaminamas specialiai apdirbant stiklą karščiu, atliekant grūdinimą ir „Heat-Soak“ testavimą. Laikantis griežtų gamybos proceso reikalavimų pasiekiamos puikios atsparumo ugniai savybės. Šis stiklas sukurtas, kad efektyviai apsaugotų nuo liepsnos, dūmų bei toksinių dujų. Klasifikuojamas į E30, E60 ir tam tikrais atvejais į E90 atsparumo klases. SGG PYROSWISS apsaugo ir atsitiktinio smūgio atveju bei atitinka A klasės saugaus stiklo charakteristikas BS 6260 bei standartus prEN 12150. Aukštos kokybės garantija, patikrinta trimis etapais, garantuoja atitikimą šiems standartams. Šis stiklas gali būti tiekiamas tiek dideliais, tiek išpjautais matmenimis bei įvairių formų. SGG PYROSWISS teikia puikias optines savybes, panašiai kaip grūdinto stiklo, instaliuoto tiek išorėje, tiek viduje. Visi stiklai, išpjaunami pagal matmenis ir formas, jei jie negali būti pjaunami ar apdirbami po pristatymo.

Rūšys

Stiklas SGG PYROSWISS skirstomas į tris pagrindines rūšis:

SGG PYROSWISS, gaminamas aukštos kokybės natrio karbonato kalkių silikato pagrindo stiklu. Galimi storiai: 6, 8 ir 10 mm ir tam tikriems specialiems statiniams, kur reikalaujamas didžiausio spaudimo atsparumas: 12, 15 ir 19 mm storis. Tokie stiklai naudojami struktūrinio stiklinimo elementams, kurie yra atsparūs ugniai ir 30 minučių nepraleidžia dūmų bei karštų toksinių dujų. SGG PYROSWISS buvo plačiai testuojamas, atsižvelgiant į ugnies testavimo standartus, naudojant dekoratyviniams elementams, saulės kontrolei, kai baziniu stiklu buvo pasirenkamas stiklas SGG PARSOL, SGG ANTELIO ir SGG SATINOVO. Patikrinimas, ar stiklas atitinka testavimo sertifikatus, yra labai svarbus.

SGG PYROSWISS PLUS yra ugniai atsparus stiklas, kuris buvo pagamintas, kad užtikrintų efektyvų atsparumą ugniai, aukštesnės nei E30 klasės stiklams, kaip pavyzdžiui E60 ar E90, struktūriniame stiklinime nepraleidžiant liepsnos, dūmų ir karštų toksinių dujų. Šis stiklas buvo testuotas ir patvirtintas jo tinkamumas stiklinant vieną stiklą plieniniuose rėmuose, taikant didelės apimties projektuose. Patikrinimas, ar stiklas atitinka testavimo sertifikatus, yra labai svarbus. Gaminat šį stiklą ypač aukštos kokybės natrio karbonato kalkių silikato pagrindo stiklu, galimi matmenys: 6, 8 ir 10mm. Tai yra A klasės (BS 6260) saugumo stiklas, kurio optinės savybės, šviesos laidumas yra panašus, kaip ypač skaidaus stiklo SGG DIAMANT, apie 90 %.

SGG PYROSWISS EXTRA yra gaminamas naudojant naują skaidrų stiklą, specialiai sukurtą SAINT-GOBAIN tyrinėjimų centre. Šis stiklas skirtas naudoti ugniai atspariems stiklinimams, kad efektyviai apsaugotų nuo liepsnos, dūmų ir karštų toksinių dujų plitimo, kur reikalaujamas aukštesnės arba atitinkančios E60 klasės atsparumą stiklo pertvaroms. SGG PYROSWISS EXTRA, turėdamas puikias fizines savybes, apsaugo atsitiktinio smūgio atveju ir atitinka A klasės saugaus stiklo charakteristikas BS 6260.

PRITAIKYMAS SGG PYROSWISS®
Eksterjeras — visuomeninių pastatų
Fasadų užsklandos „Curtai walling - Facades“ Rekomenduojamas
Durys Rekomenduojamas
Dvigubas fasadas Rekomenduojamas
Interjeras
Durys Rekomenduojamas
Stiklinės pertvaros Rekomenduojamas